Fiber Lazer Markalama Makinesi Uygulama Alanları

Fiber Lazer Markalama Makinesi Uygulama Alanları

Lazer Makinesi ile Yapılan İşlemler Nelerdir?

Markamala

Malzemenin yüzeyinde kalıcı ve kontrol edilebilir hassasiyette bir iz bırakmaktadır. Ekosal ve boyalı yüzeyler, Polikarbon, Kompozitler, Titanyum, Bakır, Dökme Demir, Plastik, Çelik, Seramik, Silikon, Değerli Metaller ( altın , gümüş ), Deri, Taş, Tuğla, Naylon, İnce filmler, Alüminyum,Pirinç vb gibi malzemelere uygulanabilmektedir.

Kullanıldığı endüstriler ise; Otomotiv Sektörü, Uzay, Gemi İnşaatı, Uçak Sanayi, Savunma Sanayi, Tüm İmalat Sanayi, Elektrik – Elektronik Sanayi, Medikal Malzemeler, Mücevher ve Kuyumculuk, Züccaciye İmalatı, Güneş Enerji Panelleri ve Sistemleri,Yarı İletken Malzemeler gibi örnekleri sıralayabiliriz. Fiber Lazer Markalama Makineleri oldukça pratik sonuçlar vermektedir.

Lazer Kazıma

Markalamadan farklı olarak altın ve gümüş gibi takı imalatında tercih edilmesinin yanı sıra kalıpçılık ve metal işleme sanayinde de kalıp üzerine desen ve yazı işlemek için yaygın olarak kullanılmaktadır. Fiber Lazer Markalama Makinesi kazıma için oldukça uygun ve pratik bir makinedir.

Kesim

Belli kalınlıklardaki malzemeyi bilgisayar kontrollü biçimde dilenen şekli verip kesmek işlemidir.Kesim de yine birçok sektörde ve tüm metal ve plastik ürünlerde uygulanabilir. Bunun dışında özellikle kuyumculuk sektöründe çok tercih edilmektedir. Fiber Lazer Markalama Makineleri oldukça başarılı sonuçlar vermektedir.

Boya Kazıma

Renklendirilmiş metaller üzerinde lazer ışınlarıyla üstteki rengin kaldırılıp metalin esas rengine döndüğü markalama işlemidir. Kartvizit tasarımlarında, kuyumculuk uygulamalarında ve birçok imalat sanayinde kullanılmaktadır. Fiber Lazer Markalama Makineleri oldukça pratik sonuçlar vermektedir.

Deri İşleme

Bilgisayar kontrollü bir şekilde yazdığınız ya da çizdiğiniz herhangi bir görseli deri üzerine markalayabilirsiniz. Tekstil, çanta, cüzdan gibi deri kullanılan ürünlerde özellikle tercih edilmektedir. Fiber Lazer Markalama Makineleri oldukça başarılı sonuçlar vermektedir.

Fotoğraf Basma

Hediyelik eşya, aksesuar, kırtasiye ürünleri gibi kullanım alanına sahip, yine tüm metallere ve birçok malzemeye uygulanabilen bir yöntem olan fotoğraf ya da resim basma ile fiber lazer makinelerinde harika sonuçlara erişebilirsiniz. Fiber Lazer Markalama Makineleri oldukça pratik sonuçlar vermektedir.

QR Kod ve Barkod

Neredeyse tüm üretim sektöründe kullanılan qr ve barkod uygulamaları ürününüzün yeganeliği için kullanılan bir yöntemdir. Ekosal ve boyalı yüzeyler, Polikarbon, Kompozitler, Titanyum, Bakır, Dökme Demir, Plastik, Çelik, Seramik, Silikon, Değerli Metaller ( altın , gümüş ), Deri, Taş, Tuğla, Naylon, İnce filmler, Alüminyum,Pirinç vb gibi malzemelere uygulanabilmekte ve Otomotiv Sektörü, Uzay, Gemi İnşaatı, Uçak Sanayi, Savunma Sanayi, Tüm İmalat Sanayi, Elektrik – Elektronik Sanayi, Medikal Malzemeler, Mücevher ve Kuyumculuk, Züccaciye İmalatı, Güneş Enerji Panelleri ve Sistemleri,Yarı İletken Malzemeler gibi sektörlerde yerini alabilmektedir. Fiber Lazer Markalama Makineleri oldukça başarılı sonuçlar vermektedir.

Barkod da yine QR kod ile aynı uygulama alanlarına sahip olup aynı proseslerle markalanmaya tabi tutulmaktadır.

Yazı Markalama

Kuyumculuk sektöründe, hediyelik eşya sektöründe, kartvizit gibi materyallerde, imalat sanayinde ürünleri isimlendirirken ve daha birçok kullanım alanına sahip Yazı Markalama prosesi, ürünlerinizi tanımlarken yahut kuyumculuk ve hediyelik eşyada şıklık yaratırken çok tercih edilen bir uygulamadır. Fiber Lazer Markalama Makineleri oldukça pratik sonuçlar vermektedir.

Seri Numarası

İmalat sanayinde ürünlerimizin üzerinde bulunan seri numaraları Fiber Lazer markalama makineleri ile markalanır. Yine Ekosal ve boyalı yüzeyler, Polikarbon, Kompozitler, Titanyum, Bakır, Dökme Demir, Plastik, Çelik, Seramik, Silikon, Değerli Metaller (altın , gümüş), Deri, Taş, Tuğla, Naylon, İnce filmler, Alüminyum,Pirinç vb gibi malzemelere uygulanabilmekte ve Otomotiv Sektörü, Uzay, Gemi İnşaatı, Uçak Sanayi, Savunma Sanayi, Tüm İmalat Sanayi, Elektrik – Elektronik Sanayi, Medikal Malzemeler, Mücevher ve Kuyumculuk, Züccaciye İmalatı, Güneş Enerji Panelleri ve Sistemleri,Yarı İletken Malzemeler gibi sektörlerde yerini alabilmektedir. Fiber Lazer Markalama Makineleri oldukça başarılı sonuçlar vermektedir.

ODMTECH İLETİŞİM FORMU