Taşınabilir Fiber Lazer Markalama Makinelerinin Avantajları

Taşınabilir Fiber Lazer Markalama Makinelerinin Avantajları

Mobil fiber lazer markalama makinesi genel özellikleri nelerdir?

Mobil fiber lazer markalama makineleri ergonomik tasarımları sayesinde geleneksel markalama makinelerine oranla çok daha hafif olmaları ve kompakt yapıları ile istenilen yere rahatlıkla taşınabilmekte ve zorlu çalışma koşullarında bile rahatlıkla kullanılmaktadırlar.

Mobil fiber lazer markalama makinelerinin ihtiyaç duyduğu standart 220 Volt elektrik hattında bağlı olarak çalışabildiği gibi aynı zamanda batarya seçeneği ile elektrik hattından bağımsız bir şekilde çalışabilmenize olanak tanır. Bataryalı mobil fiber lazer markalama makinelerinin gelişmiş pil teknolojileri sayesinde tek şarj ile yaklaşık 5,5 saate kadar çalışma imkânı sunmaktadır.

Dahili olarak bulunan 7” dokunmatik ekranı sayesinde harici bir bilgisayara ihtiyaç duymadan istediğiniz yerde ve hızlı bir şekilde markalama içeriklerinizi oluşturablir, daha öncesinde hazırlamış olduğunuz çalışma dosyalarını flash bellek ile mobil fiber lazer markalam makinesine aktarabilirsiniz. Bu da büyük ebatlı ürün üreten ve açık hava depolama yöntemlerini kullanan vb. işletmeler için önemli ölçüde mobiliteyi arttırmakta ve zaman tasarrufu sağlamaktadır.

Taşınabilir mobil fiber lazer markalama makineleri ile metal, plastik, alüminyum, kauçuk ve benzeri yüzeylerde boru, depo ve yapı sistemleri gibi birçok ürünlerde seri no, seri tarih ve saat, qr kod ve barkod gibi değişken metinleri yüzeysel markalama yapabilirsiniz. Aynı zamanda her türlü logo, fotoğraf ve resim dosyalarınızı PLT vektör dosyasına dönüştürerek başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Mobil fiber lazer markalama makinelerinin en çok tercih edildiği sektörler ve kullanım alanları nelerdir?

Mobil fiber lazer markalama makinelerine en çok ihtiyaç duyulan yerlerin arasında;

  • Demir çelik
  • Kalıp
  • Savunma sanayi
  • Havacılık
  • İmalat
  • İnşaat
  • Plastik
  • Otomotiv
  • Lojistik
  • Açık hava depolama yapan işletmeler

Ve benzeri alanlarında faaliyet gösteren işletmeler yer almkatadır. Bu alanlarda faaliyet gösteren işletmelerde üretilen ürünler genellikle çok ağır ve üretilen ürünlerin ebatları oldukça büyüktür. Ya da markalanmak istenilen yüzeylerin yer değiştirilmeden hızlı bir şekilde izlenebilirlik uygulamalarının yapılması istenmektedir. Diğer kullanım amaçlarından biri de özellikle el işçiliği gerektiren sektörlerde kullanılan yardımcı ekipmanların stok takibini yapmak için seri numara ve barkod gibi izlenebilirlik uygulamaları yapmaktadırlar.

ODMTECH İLETİŞİM FORMU